Idén a VOLT után a Szigetre is ellátogattunk. A -1. napon megvizsgáltuk, hogy mit is lehet enni Magyarország legnagyobb fesztiválján. Képes beszámoló következik.
A mexikói ételek között magyar pékárut is lehet venni, így megvalósult az étkezésben is a fesztivál multikulti jellege. Az Anyám Pitája megnyerte a legviccesebb névadó versenyt.
A Sunshine Reggea-ben nagyon sokat ittunk. Összefutottunk régi ismerőseinkkel, a kolbice-os fiúkkal. A Zsíros Deszkánál pedig nem meglepően zsíros kenyeret lehetett kapni. Kettő szelet: 890 forint volt.
Az egészséges életmódot kedvelők is találhatnak maguknak finom falatokat. Jótékonykodni is lehet azzal, ha eszünk vagy iszunk.
Megkóstoltuk Az igazi rántottsajt burgert is. Nagy volt iránta az érdeklődés, olyannyira, hogy a környező büféseknél senki sem volt. Megérte a sorbaállás? Erre főleg igen a válasz, de azért jobb lett volna, ha a bacont ropogósra sütik. (Viszont leülni csak a földre lehet a környéken, ezért hatalmas plusz pont a nagyméretű csomagolópapírért.)
Bevallom, inkább ittunk, mint ettünk, mert nagy volt a hőség. Alapvetően a legtöbb fesztiválozó kezében pizzaszelet, hotdog vagy dobozos tészta volt. Az árak nem elszálltak (nyilván vannak kivételek). Az italoknál azért más a helyzet. Egy sör 650 és 750 között van, Unicumot 1050-ért ihatunk, Mojito koktél 1900. Azt hiszem nem meglepő, hogy az alkohol drága.
A -1. napon nagyon jól éreztük magunkat. Le a kalappal mindenki előtt! Kedves és gyors kiszolgálás volt jellemző a fesztivál minden dolgozójára. (...a Robbie Williams koncert meg szimplán eszméletlen jó volt.)
*Elnézést kérek az Irie Maffia minden tagjától! :)