Hideg téli estéken egy kis grillkaja jól esne? Akkor ezt próbáld ki! 10 perc alatt megvan - kézmosástól kézmosásig!
Hozzávalók:
- 1 kg karaj (szeletelt)
- 2 konzerv kukorica
- 1 nagy tejföl
- kevés citromlé
- 450 g majonéz
- 1 póréhagyma
- 1 fej saláta
- 4 ek ketchup
- 1 ek mustár
- bors, só
- 3 ek olivaolaj
Vegyél elő egy tálat, tedd bele az olajat,borsot, sót, ketchupot, mustárt, keverd jól össze és minden egyes szelet húst jól forgasd bele. Ha megvan, a szeleteket egyesével, egy zacskóval letakarva (hogy ne fröcsögjön) kloffold ki!
Ha ez megvan, süsd ki hirtelen, forró serpenyőn!
A saláta hasonló módon készül. Szeleteld fel a hagymát és a salátát. Ha kész keverd össze ezeket a kukoricával. A salátához az öntet: Keverd össze a majonézt, a tejfölt és ízesítsd ízlés szerint!
Jó étvágyat!