10 perces, filléres hódító csoda, kicsit másképp, mint ahogy a nagyi csinálná! Ronda, de finom!
Hozzávalók:
- 40-50 db babapiskóta
- 1 csokipuding
- 1 vaníliapuding - célszerű ugyanazt a márkát választani, így az elkészítésük ugyanúgy történik
- 1-2 dl kávé
- 1 csomag krémes alap
A képek mellé nem igen lehet mit fűzni, de a kezdő szakácsok kedvéért egy mondatot azért pöttyentek :)
Egy kiválasztott tepsibe sorozzunk fel egy réteg piskótát és locsoljuk meg kávéval (ki mennyire szereti a kávét annyira :) ).
Most jöhet a vanília vagy a csokipuding tetszés szerint. A puding elkészítésének módját a gyártó feltünteti a csomagoláson mindig. Erre jöhet még egy réteg piskóta és kávé.
Az utolsó előtti réteg ismét egy puding és a tetejére jöhet a krémes alap aminek a receptjét a gyártó szintúgy feltűnteti a csomagoláson!
Minden réteg közt várjatok egy keveset amíg kissé megszilárdul a krém.
Jó étvágyat!