Ja, az az én hibám hogy nem néztem meg a képgalériát, de remélem átmegy hogy nem kötekedni akartam, csak gondoltam nem mindenki sütőmester és hátha segítség neki ha tudja a tojások számát! Üdv: Gianni
@biggianni: Nagyon szépen köszönöm a hozzászólást! :) Bízom benne, hogy neked/nektek is örömet fog szerezni. Ha gondolod, akkor számolj be a tapasztalataidról.
Nagyon köszönöm, hogy szóltál! Javítottam is a hibát. Szerencsére a képek között is szerepel a 2 db tojás, remélem senkinek nem okozott gondot.
Köszike hogy feltetted! Szeretek sütni-főzni, nálunk szinte mindig rám hárul ez a feladat de én általában kicsit túlbonyolítom, valamiért az ember elmegy az ennyire egyszerű mellett v.nem is
gondol rá! Viszont ez olyan jól néz ki hogy mindenképp megsütöm és a sós változatot is, ha
marad szárazabb kenyér és olíva bogyeszt gondoltam bele! Azt hogy hány darab tojglit törtél
fel hozzá kihagytad de gondolom ennyihez 2-3 db elég! Még 1x: THANKS!
Ha röhögni akarsz, itt mindig érdemes körülnézni.
Mai ajánlat: sajtálom ( lol ) trappistából, leveskockával.
Hideg vízben a tészta???
7 db. fotó ugyanarról a szarról.
Virágos tányér :)
Ób+
@karandash: na igen, de bele lehet jönni, és a tészta főzési idejébe még egy plusz próbálkozá is belefér :) nulla gyakorlattal ? a besamel egy alapszósz, az alapok nélkül merész gasztroblogot nyitni. btw nem szeretem az ázsiai konyhát.
a gorgonzolát még olvasztani sem kell, kiváló! bár magában elég intenzív, kér némi cheddart hozzá :)
T. Posztoló! Szerintem a földön te vagy az egyetlen ember, aki nem forrásban lévő vízbe teszi a tésztát. Persze, ha neked a túlázott, mancsos jön be, miért ne!
@fotdm: besamel mártást is simán odaégeti egy olyan ember, akinek nulla gyakorlata van a konyhában
Érdekes, hogy a leveskockára fintorog a magát menőnek képzelő magyar gasztrotársadalom, de ha egy ázsiai ételbe helyi egyenízesítőt tesz a japán vagy kínai szakács, akkor umamiról áradoznak és száraz orgazmusuk van.
Glutamát, szójaszósz, halszósz, satay szósz, mogyorószósz, alga, mocha stb... mind pont olyan egyenízű ételt errdményez, mint a leveskocka, vegeta, erőspista, gulyáskrém, pirosarany, de mivel azok nem "szarmagyar" ízesítők, ezért azok előtt leborul a magyar gasztroblogger.
KitchenPorno
Utolsó kommentek:
2018.08.14. 21:19:28
Bejegyzés: Egy rejtély megoldva
Tehetséges ugandai buzi 2018.08.14. 20:53:40
:-D
Bejegyzés: Egy rejtély megoldva
thomasbeard 2017.12.22. 22:14:56
Bejegyzés: Segítség! Fél napom van Karácsonyig!
Sunny Days 2017.12.22. 21:35:04
Bejegyzés: Segítség! Fél napom van Karácsonyig!
thomasbeard 2017.10.24. 09:27:59
Bejegyzés: A száraz kenyérnél nincs finomabb
biggianni 2017.10.24. 09:19:29
Bejegyzés: A száraz kenyérnél nincs finomabb
thomasbeard 2017.10.24. 09:05:22
Nagyon köszönöm, hogy szóltál! Javítottam is a hibát. Szerencsére a képek között is szerepel a 2 db tojás, remélem senkinek nem okozott gondot.
Bejegyzés: A száraz kenyérnél nincs finomabb
biggianni 2017.10.24. 07:51:17
gondol rá! Viszont ez olyan jól néz ki hogy mindenképp megsütöm és a sós változatot is, ha
marad szárazabb kenyér és olíva bogyeszt gondoltam bele! Azt hogy hány darab tojglit törtél
fel hozzá kihagytad de gondolom ennyihez 2-3 db elég! Még 1x: THANKS!
Bejegyzés: A száraz kenyérnél nincs finomabb
Gabriel del Gesu 2017.09.10. 16:20:28
Bejegyzés: Tocsogva vadító sült földialma
Gabriel del Gesu 2017.09.10. 16:19:35
Bejegyzés: Tocsogva vadító sült földialma
Gabriel del Gesu 2017.09.10. 16:16:59
Bejegyzés: Tocsogva vadító sült földialma
icceman 2017.04.08. 08:06:22
Mai ajánlat: sajtálom ( lol ) trappistából, leveskockával.
Hideg vízben a tészta???
7 db. fotó ugyanarról a szarról.
Virágos tányér :)
Ób+
Bejegyzés: 12 perces sajtálom tészta
fotdm 2017.03.28. 12:36:26
a gorgonzolát még olvasztani sem kell, kiváló! bár magában elég intenzív, kér némi cheddart hozzá :)
Bejegyzés: 12 perces sajtálom tészta
hahópihehh 2017.03.28. 12:07:57
Bejegyzés: 12 perces sajtálom tészta
opati666 2017.03.28. 12:06:38
Bejegyzés: 12 perces sajtálom tészta
Ráérek 2017.03.28. 11:46:05
Viszont a trappista sajt se igazán nyerő.
Egy picivel több pénzért lehet rendes sajtot is venni, és akkor leveskocka nélkül is ínyenc étel lesz belőle - nem pedig igénytelen kolikaja.
Feleannyi gorgonzolával ízorgiát csinálhatsz, és még ha egy gerezd fokhagymát is beledobsz, akkor tökéletes az élmény. :)
Bejegyzés: 12 perces sajtálom tészta
2017.03.28. 11:30:13
Érdekes, hogy a leveskockára fintorog a magát menőnek képzelő magyar gasztrotársadalom, de ha egy ázsiai ételbe helyi egyenízesítőt tesz a japán vagy kínai szakács, akkor umamiról áradoznak és száraz orgazmusuk van.
Glutamát, szójaszósz, halszósz, satay szósz, mogyorószósz, alga, mocha stb... mind pont olyan egyenízű ételt errdményez, mint a leveskocka, vegeta, erőspista, gulyáskrém, pirosarany, de mivel azok nem "szarmagyar" ízesítők, ezért azok előtt leborul a magyar gasztroblogger.
Bejegyzés: 12 perces sajtálom tészta
fotdm 2017.03.28. 10:58:06
semmivel nem tart tovább rendes besameles sajtszószt készíteni, de nem kelti a kolis kaják igénytelenségét.
Bejegyzés: 12 perces sajtálom tészta
MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.03.28. 09:27:57
Semmi.
Bejegyzés: 12 perces sajtálom tészta
erol 2017.03.28. 09:08:04
Bejegyzés: 12 perces sajtálom tészta